Rendelhető LED lámpatest , állólámpa , 1 x E14 foglalat , 1 x E27 foglalat , fekete , ECO RANGE ,MONTANINI-E , 74045

EGLO ECO RANGE  állólámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO MONTANINI-E 74045 egy modern és praktikus állólámpa, amely kiválóan kombinálja a funkcionalitást és az esztétikát. A lámpa különleges tervezése két különböző méretű foglalattal rendelkezik: egy E14 és egy E27 foglalattal, amelyek lehetőséget adnak két különböző fényforrás használatára, így a fényerő és a hangulat könnyen személyre szabható. A fekete műanyag kivitel elegáns, minimalista megjelenést biztosít, amely bármilyen modern vagy ipari stílusú belső térhez illeszkedik.


Az ECO RANGE sorozat részeként a lámpatest energiatakarékos LED izzókkal kompatibilis, így fenntartható és gazdaságos megoldást kínál. A zsinórkapcsolóval egyszerűen kezelhető, így könnyen ki- és bekapcsolható.


Főbb tulajdonságok:

  • 1 x E14 és 1 x E27 foglalat: Az állólámpa egy kisebb, E14 foglalattal és egy nagyobb, E27 foglalattal rendelkezik. Ez lehetőséget biztosít különböző típusú és méretű izzók kombinálására, így a fényerő és a színhőmérséklet rugalmasan beállítható az igényeknek megfelelően. Az E14 foglalat jellemzően kisebb izzókhoz használható, míg az E27 nagyobb, erősebb fényforrásokhoz ideális.
  • Fekete műanyag test: Az állólámpa fekete műanyagból készült, amely tartós, könnyű és könnyen tisztítható. A minimalista kialakítás és a fekete szín elegánsan illeszkedik bármilyen enteriőrbe, különösen modern, loft vagy ipari stílusú otthonokba.
  • Zsinórkapcsoló: A lámpa zsinórkapcsolóval van ellátva, amely egyszerű és praktikus megoldás a lámpa gyors ki- és bekapcsolására. Ez különösen hasznos olyan helyiségekben, ahol az egyszerű kezelhetőség fontos, például nappaliban vagy hálószobában.
  • ECO RANGE: Az ECO RANGE sorozat részeként a lámpatest energiatakarékos LED izzókkal is használható, amelyek hosszú élettartamot és alacsony energiafogyasztást biztosítanak. Ez környezetbarát és költséghatékony választássá teszi a MONTANINI-E lámpát.

Előnyök:

Rugalmas világítási lehetőségek: A két különböző méretű foglalat lehetővé teszi, hogy egyszerre kétféle fényforrást használj. Például az E27-es foglalatba egy erősebb izzót helyezhetsz, amely az egész helyiséget megvilágítja, míg az E14 foglalatban egy kisebb fényerejű izzó használható hangulatvilágításként.

Stílusos megjelenés: A fekete műanyagból készült állólámpa letisztult, modern dizájnjával könnyen illeszkedik a lakás különböző pontjaira. Ideális nappaliba, hálószobába, de akár dolgozószobába is.

Energiahatékonyság: A LED izzókkal való kompatibilitásnak köszönhetően a lámpa energiahatékony, környezetbarát megoldás. A LED izzók kevesebb energiát fogyasztanak, hosszabb élettartamúak, és csökkentik az üzemeltetési költségeket.

Egyszerű kezelés: A zsinórkapcsoló praktikus megoldás, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen kapcsolhasd ki- és be a lámpát. Ez különösen előnyös, ha az állólámpát olyan helyen használod, ahol gyorsan hozzá kell férned a kapcsolóhoz.


Alkalmazási területek:

Nappali: Tökéletes kiegészítője a nappalinak, ahol az erősebb fényforrások alkalmasak az olvasáshoz vagy a teljes helyiség megvilágításához, míg a kisebb izzó hangulatvilágítást biztosít az esti pihenéshez.

Hálószoba: Használható éjjeli lámpaként, amely lágyabb, melegebb fényt ad a hálószobában, és a zsinórkapcsolóval könnyen kikapcsolható lefekvés előtt.

Dolgozószoba: Ideális irodákban vagy dolgozószobákban, ahol a kétféle fényerő jól hasznosítható különböző tevékenységekhez, például munka közbeni erősebb világításhoz és pihenés közbeni gyengébb fényhez.



E27 foglalat

Normál foglalat, más néven vastag Edison (innen az E), amelynek menete 27 mm átmérőjű. Az E27-es foglalatú LED égők, lámpák többféle formában (körte, kis gömb, szpot), teljesítményben és színhőmérsékletben (meleg fehér, természetes fehér, hideg fehér) léteznek.


IP20 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 2 - 12 mm vagy annál nagyobb átmérőjű testek ellen védett (pl. ujj); 0 - Nem védett


Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74045
Foglalat típusa E27
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 225
Hosszúság (mm) 1760
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete, fehér
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Állólámpa
Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74045
Foglalat típusa E27
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 225
Hosszúság (mm) 1760
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete, fehér
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Állólámpa

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépj be vagy regisztrálj az értékelés beküldéséhez!

LED lámpatest , állólámpa , 1 x E14 foglalat , 1 x E27 foglalat , fekete , ECO RANGE ,MONTANINI-E , 74045

  • Cikkszám: eglo-74045
  • Gyártó: EGLO
  • Gyártó cikkszáma (SKU): 74045
  • Elérhető: Rendelhető (kb. 1 hét)
  • 11,990Ft
  • Nettó ár: 9,441Ft

Címkék: LED lámpatest, E27, E14, álló