Rendelhető LED lámpatest , fali , spot , 1 x GU10 foglalat , fehér , króm , ECO RANGE ,STECCI-E , 74003

EGLO ECO RANGE GU10 foglalatú fali lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO STECCI-E 74003 egy elegáns és praktikus fali spotlámpa, amelyet úgy terveztek, hogy modern megjelenésével és egyszerű telepítésével tökéletes kiegészítője legyen bármelyik otthoni vagy munkahelyi térnek. Ez a lámpatest 1 darab GU10 foglalattal rendelkezik, amely kompatibilis különböző LED izzókkal, így lehetőséget ad arra, hogy az igényeid szerint válassz izzót, különböző színhőmérsékletű és teljesítményű változatokban.


A STECCI-E az ECO RANGE termékcsalád része, amely nagy hangsúlyt fektet az energiahatékonyságra és a fenntarthatóságra. A fehér színű ház letisztult és időtálló dizájnt kínál, amely bármelyik enteriőrbe jól illeszkedik, legyen az modern, minimalista vagy klasszikus.


Főbb tulajdonságok:

GU10 foglalat: A GU10 foglalat nagy rugalmasságot kínál, mivel számos LED izzóval kompatibilis. Ez lehetővé teszi, hogy az igényeidnek megfelelően válaszd meg az izzó fényerejét és színhőmérsékletét. A GU10 izzók jellemzően hosszú élettartamúak és alacsony energiafogyasztásúak, így gazdaságos megoldást jelentenek.

Fehér szín: A lámpatest fehér színe semleges és tiszta megjelenést biztosít, amely harmonikusan illeszkedik különböző színű falakhoz és lakberendezési stílusokhoz.

ECO RANGE: Az EGLO ECO RANGE termékcsalád részeként a lámpatest energiahatékony és környezetbarát megoldásokat kínál. A LED izzók használata csökkenti az energiafogyasztást, ami hozzájárul a hosszú távú fenntarthatósághoz és az alacsonyabb villanyszámlákhoz.

Anyag: A lámpa fémháza tartós és időtálló anyagból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.


Előnyök:

Rugalmasság az izzóválasztásban: A GU10 foglalat lehetővé teszi, hogy különböző fényerejű és színhőmérsékletű LED izzókat használj, így személyre szabhatod a világítást a helyiség funkciója szerint. Például választhatsz meleg fehér izzót a hangulatos, otthonos légkörért, vagy hideg fehér fényt a munkaterületekhez.

Kompakt és sokoldalú: A fali spotlámpa kialakítása kompakt, így kis helyiségekben vagy szűk folyosókon is könnyen telepíthető. A spotlámpák célzott megvilágítást biztosítanak, ami ideális például olvasósarokhoz vagy munkaterület megvilágításához.

Energiahatékonyság: A GU10 LED izzókkal kombinálva a lámpatest rendkívül energiahatékony, ami alacsony üzemeltetési költségeket eredményez. Ez különösen fontos a fenntartható megoldásokat előnyben részesítők számára.

Modern és letisztult design: A fehér fém test modern és minimalista dizájnja időtálló választássá teszi, amely bármelyik lakásba vagy irodába jól illeszkedik.


Alkalmazási területek:

Folyosók és előterek: A kompakt spotlámpa kiválóan alkalmas keskeny helyek megvilágítására, mint például folyosók, előszobák vagy lépcsőházak.

Nappalik és hálószobák: A célzott megvilágítást biztosító fali spotlámpa ideális olvasósarokban vagy hangulatvilágításként is.



GU10 foglalat

Amit még bajonett zárként is emlegetnek, általában a szpot fejelésű fényforrásoknál alkalmazzák. Előszeretettel használják, főként álmennyezetes installációkban.


IP20 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 2 - 12 mm vagy annál nagyobb átmérőjű testek ellen védett (pl. ujj); 0 - Nem védett


Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74003
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 60
Hosszúság (mm) 65
Magasság (mm) 75
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér, króm
Forma Spot
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Fali
Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74003
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 60
Hosszúság (mm) 65
Magasság (mm) 75
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér, króm
Forma Spot
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Fali

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépj be vagy regisztrálj az értékelés beküldéséhez!

LED lámpatest , fali , spot , 1 x GU10 foglalat , fehér , króm , ECO RANGE ,STECCI-E , 74003

  • Cikkszám: eglo-74003
  • Gyártó: EGLO
  • Gyártó cikkszáma (SKU): 74003
  • Elérhető: Rendelhető (kb. 1 hét)
  • 2,790Ft
  • Nettó ár: 2,197Ft

Címkék: LED lámpatest, fali, spot, GU10