Rendelhető LED lámpatest , fali , spot , 1 x GU10 foglalat , fekete , króm , ECO RANGE , RECISO-E , 74006

EGLO ECO RANGE GU10 foglalatú fali lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO RECISO-E 74006 egy elegáns, modern fali spotlámpa, amely ideális választás célzott megvilágításhoz. A lámpatest 1 darab GU10 foglalattal rendelkezik, amely kompatibilis különböző LED izzókkal, lehetőséget nyújtva arra, hogy az igényeidnek megfelelő fényerőt és színhőmérsékletet válassz. A lámpa letisztult megjelenésű, a fekete test és a króm díszítés kombinációja elegáns, kifinomult hatást kelt, így tökéletes kiegészítője lehet a modern és minimalista belső tereknek.


Az ECO RANGE termékcsalád részeként a lámpa energiatakarékos megoldásokat nyújt, így nemcsak stílusos, hanem környezetbarát is.


Főbb tulajdonságok:

  • 1 x GU10 foglalat: A lámpatest egyetlen GU10 foglalattal van ellátva, amely lehetővé teszi a különféle LED izzók használatát. Ezáltal a megvilágítás teljesen testreszabható a választott izzótól függően, amely lehet meleg vagy hideg fényű, illetve különböző fényerejű.
  • Fekete és króm színkombináció: A lámpatest fekete testével és króm részleteivel kifinomult, modern megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. Ez a stílusos kombináció különösen jól mutat minimalista vagy ipari jellegű enteriőrökben, és elegáns kiegészítője lehet nappaliknak, hálószobáknak vagy akár irodai tereknek is.
  • ECO RANGE: Az EGLO ECO RANGE sorozatának részeként a RECISO-E lámpatest energiahatékony megoldást kínál. A GU10 LED izzók nemcsak hosszú élettartamúak, hanem alacsony energiafogyasztásúak is, ami segít csökkenteni az energiaköltségeket.
  • Anyag: A lámpatest tartós műanyagból készült, amely könnyű és egyszerűen telepíthető, miközben időtálló megjelenést biztosít. A króm díszítések pedig elegáns fényes hatást adnak a lámpának.


Előnyök:

Célzott megvilágítás: A spotlámpa kialakítása lehetővé teszi, hogy a fényt egy adott pontra irányítsd, így ideális olyan területek megvilágítására, ahol erősebb, fókuszált világításra van szükség, például olvasósarokban vagy kiemelt belsőépítészeti elemek megvilágítására.

Energiahatékonyság: A LED technológia használatával a lámpatest rendkívül alacsony energiafogyasztással biztosít erős fényt. Ez hozzájárul a hosszú távú fenntarthatósághoz és alacsonyabb üzemeltetési költségeket jelent.

Modern dizájn: A fekete és króm kombinációjával a lámpa modern, letisztult megjelenést nyújt, amely könnyedén illeszkedik különböző lakberendezési stílusokhoz. Az egyszerű, de elegáns formatervezés sokoldalúan alkalmazható.

Rugalmasság az izzóválasztásban: A GU10 foglalat rugalmasságot biztosít, mivel különböző fényforrásokkal kombinálható. Meleg fehér izzóval kellemes, otthonos hangulatot teremthetsz, míg hideg fehér fényű izzóval tiszta, éles fényt biztosíthatsz munkaterületek megvilágításához.


Alkalmazási területek:

Nappalik és hálószobák: Ideális választás olvasósarkok, ágyak vagy nappali sarkok célzott megvilágításához.

Folyosók és előterek: Kompakt kialakításának köszönhetően kiválóan alkalmas szűkebb helyiségek, folyosók vagy előszobák megvilágítására.


GU10 foglalat

Amit még bajonett zárként is emlegetnek, általában a szpot fejelésű fényforrásoknál alkalmazzák. Előszeretettel használják, főként álmennyezetes installációkban.


IP20 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 2 - 12 mm vagy annál nagyobb átmérőjű testek ellen védett (pl. ujj); 0 - Nem védett


Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74006
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 60
Hosszúság (mm) 100
Magasság (mm) 85
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete, króm
Forma Spot
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Fali
Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74006
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 60
Hosszúság (mm) 100
Magasság (mm) 85
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fekete, króm
Forma Spot
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Fali

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépj be vagy regisztrálj az értékelés beküldéséhez!

LED lámpatest , fali , spot , 1 x GU10 foglalat , fekete , króm , ECO RANGE , RECISO-E , 74006

  • Cikkszám: eglo-74006
  • Gyártó: EGLO
  • Gyártó cikkszáma (SKU): 74006
  • Elérhető: Rendelhető (kb. 1 hét)
  • 2,990Ft
  • Nettó ár: 2,354Ft

Címkék: LED lámpatest, fali, spot, GU10