Rendelhető LED lámpatest , mennyezeti , spot , 3 x GU10 foglalat , fehér , króm , ECO RANGE ,STECCI-E , 74005

EGLO ECO RANGE GU10 foglalatú mennyezeti lámpa 


Az EGLO ECO Range termékei a stílus és fenntarthatóság tökéletes ötvözetét kínálják, megfizethető áron. A dizájn során a gazdaságosságot és környezettudatosságot helyezték előtérbe, anélkül, hogy a stílusos megjelenésről le kellene mondani. Az egyszerű, egyben elegáns világítási megoldások a modern otthonok számára nyújtanak költséghatékony és fenntartható alternatívákat. Az ECO Range termékek a csomagolásban és kialakításban is a minimális környezetterhelést célozzák meg, így ideális választás mindazoknak, akik pénztárcabarát és környezetbarát,  de mégis megbízható megoldásokat keresnek.


Az EGLO STECCI-E 74005 mennyezeti spotlámpa modern, letisztult megjelenésű világítási megoldás, amely műanyagból készült, így könnyű és praktikus választás otthoni vagy irodai használatra. A lámpatest 3 darab GU10 foglalattal rendelkezik, amelyek kompatibilisek különféle LED izzókkal, így többféle megvilágítási lehetőséget kínál. A fehér test és a króm díszítés stílusos, elegáns megjelenést kölcsönöz, amely illik a modern enteriőrökbe.


Az ECO RANGE termékcsalád részeként ez a lámpa energiahatékony megoldásokat kínál, hozzájárulva a környezetbarát világításhoz. A műanyag test nemcsak időtálló és strapabíró, hanem könnyen telepíthető is, így ideális választás mind otthonra, mind pedig munkakörnyezetbe.


Főbb tulajdonságok:

  • 3 x GU10 foglalat: A lámpatest két különálló GU10 foglalattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik két LED izzó használatát, így a világítás erőssége és iránya testreszabható. A GU10 izzók választása lehetővé teszi a megfelelő fényerő és színhőmérséklet kiválasztását a helyiség igényeinek megfelelően.
  • Műanyag test és króm díszítés: A lámpatest kiváló minőségű műanyagból készült, amelyet króm díszítőelemek egészítenek ki, hogy stílusos és időtálló megjelenést biztosítson. A fehér és króm kombinációja modern és esztétikus, ideális választás a minimalista és kortárs belső terek számára.
  • ECO RANGE: Az ECO RANGE sorozat részeként ez a lámpa energiatakarékos LED technológiát támogat, így nemcsak környezetbarát, hanem pénztárcakímélő megoldást is jelent.


Előnyök:

Hármas fényforrás: A három GU10 foglalat külön-külön vagy együtt is használható, így több irányban és erősségben biztosítja a megvilágítást. Ez lehetővé teszi a pontos, célzott fény beállítását az adott térben.

Energiahatékonyság: A LED izzókkal kombinálva a lámpa rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett erős fényt biztosít, ami segít csökkenteni a villanyszámlát, miközben a LED izzók hosszú élettartamot biztosítanak.

Stílusos és modern megjelenés: A fehér műanyag test és a króm részletek elegáns, minimalista dizájnt biztosítanak, amely jól illik a modern lakásokhoz és irodákhoz.

Rugalmasság az izzóválasztásban: A GU10 foglalat révén különböző fényerősségű és színhőmérsékletű LED izzók is használhatók. A meleg fehér izzók otthonos hangulatot teremtenek, míg a hideg fehér fények élesebb megvilágítást nyújtanak például irodai munkaterületeken.


Alkalmazási területek:

Nappalik és hálószobák: A lámpa hármas spot funkciója tökéletes megoldás olvasósarkokhoz vagy célzott világításhoz.  

Folyosók és előterek: Kiválóan alkalmas folyosók, előszobák vagy kisebb terek megvilágítására.

Konyhák és étkezők: A spotlámpák célzott világítást biztosítanak a munkaterületekre, például a konyhapult vagy az étkezőasztal fölött.


GU10 foglalat

Amit még bajonett zárként is emlegetnek, általában a szpot fejelésű fényforrásoknál alkalmazzák. Előszeretettel használják, főként álmennyezetes installációkban.


IP20 környezetállóság

Az IP védettséget egy 2 számjegyből álló kóddal jelölik, amelyből az első számjegy a szilárd testek elleni védettséget (pl. por), míg a második ellen a víz behatolása elleni védettséget jelöli. 2 - 12 mm vagy annál nagyobb átmérőjű testek ellen védett (pl. ujj); 0 - Nem védett


Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74005
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 140
Magasság (mm) 75
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér, króm
Forma Spot
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti
Általános információk
Gyártó EGLO
Gyártó cikkszáma (SKU) 74005
Foglalat típusa GU10
Jótállás időtartama (év) 2 év
Villamos adatok
Névleges feszültség 230 V AC
Méret
Átmérő (mm) 140
Magasság (mm) 75
Fizikai- és környezeti- adatok
Szín Fehér, króm
Forma Spot
Konstrukció és anyag Műanyag
Környezetállóság (IP kategória)   IP20
Alkalmazás, stílus
Elhelyezés Beltéri
Felhasználás helye (elsődleges) Nappali/szoba
Felhasználás helye (másodlagos) Hálószoba
Szerelhetőség Falon kívüli
Lámpatípus Mennyezeti

Írjon véleményt a termékről

Kérjük lépj be vagy regisztrálj az értékelés beküldéséhez!

LED lámpatest , mennyezeti , spot , 3 x GU10 foglalat , fehér , króm , ECO RANGE ,STECCI-E , 74005

  • Cikkszám: eglo-74005
  • Gyártó: EGLO
  • Gyártó cikkszáma (SKU): 74005
  • Elérhető: Rendelhető (kb. 1 hét)
  • 6,990Ft
  • Nettó ár: 5,504Ft

Címkék: LED lámpatest, fali, spot, GU10